Gőzerővel készülnek a szezonrajtra Szombathelyen. A Király SE csapata előbb a Veszprém megyei I. osztályban szereplő Devecsert fektette két vállra, majd egy nap alatt két edzőmeccset is lejátszott. 

Király SE-Devecser SE 9-1 (1-1). – Király Sportlétesítmény, felkészülési labdarúgó-mérkőzés, vezette: Szabó P.

Király SE I. félidő: Király M. – Kondákor, Czingráber, Szalay M., Devecseri – Nyári, Márfy, Reseterits – Baranyai, Fülöp I., Hegedüs. II. félidő: Horváth A. – Auer Á., Schimmer, Kovács Á., Vargyas – Kalmár, Németh D., Tamás B. – Kudron, Halmosi, Fábián. Edző: Hegyi László.

Devecseri SE: Csepregi – Szabó D., Nagy, Kuti, Sipos, Király L., Venczel, Horváth A., Temesi, Kulcsár, Sáringer. Csere: Kiss L., Orsós. Edző: Cserna Róbert

Gólszerző: Reseterits a a 43., Németh D. a 48., Kuti öngól az 50. p., Halmosi az 58. a 74., a 81., Kudron a 85., a 87., Kovács Á. a 90., illetve Sáringer a 13. percben.

A kiralysportegyesulet.hu beszámolója szerint a hétvégén a Király SE két meccset is lejátszott, egyet a közvetlen rivális Vép ellen, míg a másikat a Győr-Moson-Sopron megyei I. osztályba frissen feljutó Mosonmagyaróvár ellen. 

A Vép elleni csapat: Király M. – Takács D., Subicz, Sásdi, Vargyas – Kalmár, Kondákor, Nyári – Szmolek (Sisak a 46. p.), Hegedüs, Fülöp I. (Baranyai a 46. p.) A 2-0-ás félidőt követően a Király végül 3-0-ás vereséget szenvedett.

A MTE 1904 Mosonmagyaróvár elleni csapat: a Horváth A. – Auer Á., Schimmer, Kovács Á., Devecseri – Németh D., Szalay, Reseterits – Kudron, Halmosi, Fábián

A szombathelyiek már az első percekben vezetéshez jutottak Kudron révén, amelyet meg is őriztek, több gól már nem született a találkozón, így győzelemmel hangoltak a ma esti kupamérkőzésükre, ahol a Kőszegfalvi SE 18 órai kezdettel fogadja őket.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!