Jubileumi 20. alkalommal rendezik meg a vasi megyeszékhelyen a Koko Kovács Tibor Strandröplabda Tornát, amely idén is több napos rendezvénysorozatban állít emléket az egykori kiváló sportembernek. A 2021-es esztendőben három részre osztották a szervezők a programot, hogy ezzel is színesítsék a kínálatot, így először retro nappal egybekötötték a MIX-csapatok versenyét.

A sportbarátok egyfajta ráhangolódásként csaphattak össze pénteken a szombathelyi Termálfürdőn kialakított pályákon. Ugyanakkor az időjárás szeszélyes kedvében volt, de így is szép számmal érkeztek a játékos kedvű érdeklődők. Szombaton viszont már gőzerővel a profikon és a lelkes amatőrökön volt a sor, akik párosban mérkőzhettek meg.

A hölgyek és az urak mezőnyében is az előzetes várakozásnak megfelelően maximális létszámmal kezdték meg a versenyeztetést és ezúttal is több ismerős arcot köszönthettünk. Az egész napos strandröplabda versenyben a nap végén csak a legjobbak maradtak állva és vívtak komoly csatát az érmes helyezésekért. Vasárnap pedig a vegyes párosokon a sor, hogy bizonyítsanak…

NŐI páros
1. Koronczai Lilla-Horváth Mónika (LIMO)
2. Molnár Dorka-Végh Júlia (ARANYBALOSOK)
3. Zoltán Anna-Dóka Gréta (GRÉÁN)

FÉRFI páros
1. Günther Patrik-Bastian Ingerle (BECS)
2. Varga Jácint-Lesznyik Károly (VALE)
3. Bodovics Árpád-Szalay Kristóf (SZOESE)

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!