Ahogy korábban beszámoltunk róla, nagyon élvezetes, sok helyzetet hozó mérkőzést játszott egymással a Merkantil Bank Liga 6. fordulójában a Szombathelyi Haladás és a Szeged együttese. Nagy kérdés volt, hogy a vasi vagy az alföldi csapat elképzelése valósul meg, de a hazai szurkolók ezúttal is nagy segítségére voltak a házigazda alakulatnak.

Mintegy másfél ezren döntöttek úgy, hogy az őszies, enyhén hűvös időjárással dacolva is kilátogatnak a Haladás Sportkomplexumba, hogy hozzásegítsék kedvenceiket a veretlenségük megőrzéséhez. A hangulat így garantálva volt és a buzdításnak eredménye is lett. Bár a találkozó nagy részében a szombathelyiek akarata érvényesült, úgy festett, hogy nem akar megszületni a mindent eldöntő gól.

Az igazi rangadói hangulatot végül Németh Milán gólja koronázta meg, aki egy szenzációs találattal segítette három ponthoz a vasi együttest. A szurkolók öröme pedig érthető. Egyrészt aligha gondolták volna, hogy hat forduló után még mindig veretlen lesz a zöld-fehér együttes, azt pedig, hogy harmadik helyen állnak, mgé kevesebben remélték.

Azt gyorsan hozzá kell tenni, hogy Németh Szabolcs irányításával valóban egy új irányba indult el a csapat, de a részsikerekben a szurkolóknak is elévülhetetlen érdemeik vannak. Kétségtelen, hogy az ország egyik legjobb bázissal a Haladás rendelkezik. Aki pedig kint volt a vasárnapi meccsen, gyorsan lapozza végig fotógalériánkat, hátha sikerül felidézni egy-egy szép pillanatot!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!