A másodosztályban is sok izgalmat tartogatott a hétvége, a bajnokesélyes csapatok azonban nem hibáztak, több száz százalékos együttes is maradt mindkét régióban 3 forduló után.

Jegyzőkönyvek, tabella

A sláger eredményes a 4-es volt a hétvége során, hisz a Söpte, a Gencsapáti, a Szeleste, a Gérce, valamint a Csepreg is 4 találatig jutott. Az említett csapatok közül továbbra is hibátlanul menetel a Csepreg, a Söpte, valamint az idei szezonban remekül rajtoló Gencsapáti is, akik szintén nem találtak eddig méltó ellenfélre a 2021/22-es kiírásban.

 

Jegyzőkönyvek, tabella

Gólzáporos döntetlent hozott a Vasszécseny – Őriszentpéter mérkőzés, érdekesség, hogy az őriszentpéteri csapat 10 gólt is szerzett a hét során, ám mégsem örülhetett egyszer sem győzelemnek. Könnyedén győzött a Csákánydoroszló és a Rum hazai pályán, míg a Szarvaskend idegenben gyűjtötte be magabiztosan a 3 pontot.

Érdekes történések játszódtak le a Felsőcsatári KSK – Szentpéterfa mérkőzésen, hisz az első játékrészben 3 ember is a kiállítás sorsára jutott a hazaiaktól, így a találkozó a második etapban félbeszakadt.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!