Sok gól, és sok fordulat jellemezte a Vas Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 4. fordulóját, ahol az éllovasok nem hibáztak.

Jegyzőkönyvek, tabella

Az előzetes várakozásokkal ellentétben könnyed győzelmet aratott a Vép Körmenden, a hazaiak ezúttal a pontosztozkodástól is nagyon messze álltak, ennek köszönhetően pedig a tabella utolsó előtti helyéről várhatják a folytatást.

Szintén nehéz helyzetben van a Kőszeg, akik Répcelakon folytatták rossz sorozatukat, mindössze 1 megszerzett pontjukkal a sereghajtó pozícióban tanyáznak.

Nem hibázott a Király SE sem, akik ezúttal nem utaztak túl messzire, csak Lukácsházáig a bajnoki pontokért.

Gólparádét rendezett saját közönsége előtt a Sárvár gárdája, a címvédő alaposan helyben hagyta az Egyházasrádócot a hétvége során.

Két ellentétes félidőt játszott egymással a Zanat-Haladás és a Celldömölk alakulata: míg az első játékrészben a vendégek domináltak és alakítottak ki rengeteg lehetőséget, addig a második etapban a hazaiak uralták a játékot, ám a remekül kontrázó celldömölkiek végül 3 ponttal távoztak Szombathelyről. A magas színvonalú találkozót remek talajú pályán vívták a felek.

Tovább gyűjtögette pontjait a hétvége során a másik újonc: hiába vezetett Niksz góljával a Jánosháza, a második félidőben egyenlíteni, majd egy hajrában értékesített büntetővel fordítani tudott a Táplán.

Igazán fordulatos, 6 gólos döntetlent játszott egymással a Szentgotthárd és a Vasvár együttese. A vendégek két gólos előnyre tettek szert az első játékrészben, ám a hazaiaknak sikerült kiegyenlíteniük a találkozó állását. A hajrá aztán elképesztően izgalmasra sikeredett, hisz a 88. percben megint magához ragadta az előnyt a Vasvár, ám a gotthárdiaknak erre is akadt válasza a 93. minutumban.

A legkevesebb gólt a Bük rábapatyi vendégjátéka hozta, ahol a hazaiaknak egy, a második félidő elején szerzett találattal sikerült begyűjteni a 3 bajnoki pontot.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!