A Merkantil Bank Liga NB II. 8. fordulójában szerdán 18 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Tiszakécskei LC-t fogadja a Haladás Sportkomplexumban

Amíg a Szombathelyi Haladás veretlenül, a kécskeiek nyeretlenül várják a ma esti összecsapást. A zöld-fehérek hét forduló után a legkevesebb gólt kapták a mezőnyben, utolsó két meccsüket megnyerték – vasárnap az akkor még második helyen álló Dorog vendégeként nyerték 2-0-ra a rangadót. A vasiak jelenleg 15 ponttal a második, már NB I-gyet érő, feljutó helyen tanyáznak – írja a haladas.hu.

Ugyanakkor a Tiszakécske a forduló előtt sereghajtó, két döntetlen mellett öt vereséget gyűjtött be. A vendégek túlestek egy edzőváltáson már – Nagy Sándor helyére a korábbi csákvári tréner, Visinka Ede érkezett a válogatott meccsek miatti bajnoki szünetben. Az alföldiek az előző körben 4-2-re kikaptak Budafokon. A sárga-kékek keretében olyan ismerős neveket találunk, mint például a korábban az FTC kötelékébe tartozó kapus, Holczer Ádám, a volt pécsi és kispesti balhátvéd Eke Uzoma, a ZTE-től kölcsönvett korábbi szombathelyi csatár, Szalay Szabolcs, vagy a szintén volt szombathelyi, Gyurján Bence.

A meccs előtt a Hali mesterét kértük meg, fogalmazza meg várakozásait.

– Azt gondolom, hogy nem lesz könnyű mérkőzés, mert mindkét csapat – igaz, más célokkal, de – a 3 pontért lép pályára. Mi jó teljesítménnyel szeretnénk kirukkolni, s ezzel megőrizni előkelő helyezésünket, ellenfelünk pedig a kieső zónából szeretne menekülni. Bízom benne, hogy a mi akaratunk fog érvényre jutni – nyilatkozta érdeklődésünkre Németh Szabolcs.

A Szombathelyi Haladás – Tiszakécskei LC bajnokit 17.55-től élőben közvetítjük.  

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!