A Vas Megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságok rengeteg sok gólos találkozót hoztak a hétvégén, mi azonban szerencsétlenségünkre egy 0:0-ás összecsapásra látogattunk ki, ám izgalmakból Simaságon sem volt hiány.

Jegyzőkönyvek, tabella

Könnyed hazai sikerekből nem volt hiány a szombathelyi régióban, hisz a Rábahídvég, a Bucsu, valamint a Nárai is könnyedén nyert saját közönsége előtt, míg a játéknap egyetlen vendég sikerét a Balogunyom aratta.

Jegyzőkönyvek, tabella

A körmendi csoportban sem a vendég sikerekről szólt az 5. forduló, igaz a Berki FC és a Rábagyarmat is idegenben gyűjtötte be a 3 pontot, de a többi találkozón a hazai csapatok örülhettek. A Szakonyfalu ráadásul valósággal gálázott a Gersekarát ellen.

Jegyzőkönyvek, tabella

Szerencsétlenségünkre nem a 13 gólt hozó Ostffyasszonyfa – Nemeskocs meccsre látogattunk ki a hétvégén, hanem a Simaság – Rábasömjén ütközetre, amely egyébként az egyetlen 0:0-ás döntetlent hozta a 3 csoport 5. körös meccsei közül. Izgalmakból és helyzetekből azonban nem volt hiány, sőt, szerencsére a sör is megfelelően hideg volt!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!