A hétvége során a Vas Megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságokban is megrendezték a 7. forduló küzdelmeit, amelynek találkozói sok izgalmat hoztak a kilátogató nézők számára. Az északi régióban szorosabban alakultak a hétvége összecsapásai, a déli csoportban több nagy gólarányú győzelem is született. 

Jegyzőkönyvek, tabella

Az északi csoportban továbbra is találunk hibátlanul menetelő együtteseket, hisz a 6. bajnokiját is sikerrel vette a Csepreg, valamint a Söpte gárdája is, előbbi a Sé otthonában győzött, míg utóbbi saját közönsége előtt verte a Szeleste-Pósfa csapatát. Kisebb meglepetésre kikapott a Gérce Uraiújfaluban. A Mersevát és a Pecöl hazai pályán, egyaránt 4 gólt szerezve gyűjtötte be a bajnoki pontokat, míg a bozsokiak szintén 4-et gurítottak Újperinten.

Jegyzőkönyvek, tabella

Rangadót rendeztek a déli régióban, ahol az éllovas és eddig hibátlanul menetelő Csákánydoroszló fogadta a Szentpéterfa együttesét a 7. fordulóban. A találkozó végül 1:1-es döntetlent hozott. Akadt még egy rangadó is a hétvégére ebből a csoportból, ám a tavaly az aranyéremről épphogy lecsúszó Nádasd, és a megyei I. osztályból kieső Rum derbije csak nevében volt rangadó, a nádasdiak valósággal feltörölték a pályát ellenfelükkel. Egy félidőn keresztül jól tartotta magát, ám végül Tanakajdon is súlyos vereségbe szaladt bele a sereghajtó Bajánsenye gárdája.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!