A Vas Megyei III. osztály valamennyi csoportjában lezajlott a 8. kör a hétvége során, ennek eredményeit hoztuk el olvasóinknak. A forduló során valószínűleg megdőlt a “legtöbb bedobás egy játéknapon” rekord, hisz nagyon erősén szélben kellett pályára lépnie a csapatoknak. 

Jegyzőkönyvek, tabella

A hétvége során eldőlt, hogy már csak két hibátlan csapat maradt az egész megyében, hisz a Csepreg (megyei II. osztály Északi csoport) és a Kemenesmagasi (megyei III. osztály Sárvári csoport) mellett mellett a toronyi alakulat volt még, akik minden mérkőzésüket megnyerték, ezúttal azonban csak egy döntetlenre futotta tőlük Acsádon. Gólzáporos mérkőzést hozott a Bucsu és a Rábahídvég derbije, de szintén sok gólt láthatott az is, aki a Bő – Nemeskolta találkozót tekintette meg.

Jegyzőkönyvek, tabella

Búcsúi hangulatban, kellemes, nyárias időben fogadta a Jákfa a Simaságot a vasárnap. A búcsúnak köszönhetően nézőkből sem volt hiány, akik végül nem örülhettek hazai győzelemnek, hisz a Simaság a 2. félidőben mutatott gólerős játékával könnyedén győzte le a jákfai alakulatot. Egyaránt 6 gólt szerzett és 1-et kapott a hétvégén a Kemenesmagasi és a Boba csapata is, előbbi a Kelédet, utóbbi a Szergényt verte. Az Izsákfa Nemeskocson gálázott.

Jegyzőkönyvek, tabella

Kiütéses győzelmet aratott a Rábatótfalui SE – Szalafő FC a Máriaújfalu ellen, de a Berki FC is megajándékozta szurkolóit hat találattal. Szintén fél tucatig jutott a Kondorfa csapata is Gersekaráton.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!