Az Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) felnőtt csapatának pénteken nem úszónadrágban, volt jelenése. Történt ugyanis, hogy a Nemzeti ünnep miatti bajnoki szünetben a klubelnök sajtótájékoztatón – a csapat tagjai és a szakmai stáb előtt – jelentette be az AVUS OB I/B-s csapatának új támogatóját.

Bánfi Péter, az AVUS elnöke kiemelte: a 2021/2022-es és a 2022/2023-as szezonban a Gloster csoport a szombathelyi vízilabda-csapat új támogatója.
A Gloster Infokommunikációs Nyrt. immár 17 éve a magyarországi piac többrétegű informatikai szolgáltatója. Képviseletükben Szekeres Viktor, az Igazgató Tanács elnöke és Lánczok Zsolt nagyvállalati értékesítési vezető jelent meg az ünnepélyes bejelentésen.
– A munkaerőpiac informatikai szereplője anyagi forrással támogatja a szombathelyiek OB I-be történő feljutási törekvéseit. Anyagiakban nyilvánul meg a támogatásunk, de amennyiben a pólósok között van vagy lesz informatikai mérnök, akkor későbbieken munkaerőként számítunk rájuk. Elég motiváltnak érezzük a csapat és a szakmai stáb tagjait, hogy elérjék céljaikat – fogalmazott Szekeres Viktor, az IT elnöke.
A pénteki bejelentésen az OB I/B-s vízilabda-csapat játékosai mellett a szakmai stáb tagjai is részt vettek. Zoufal Norbert vezetőedző miután megköszönte a Gloster támogatását, kiejelntette, hogy továbbra is maximális profizmussal dolgoznak az edzéseken és a bajnoki meccseken az OB I-be jutás eléréséért.
– Nekünk egy feladatunk van, a lehető legtöbb meccset kell megnyernünk annak érdekében, hogy visszajussunk az első osztályba. Ha ez az idei pontvadászatban nem sikerülne, akkor a következő évadban akarjuk ezt elérni – fogalmazott a szakvezető.
A Hotel Pelikán konferenciatermében készített felvételünk ITT újra megtekinthető.
Az AVUS az OB I/B-ben 4 forduló után hibátlan teljesítménnyel jelenleg a 2. helyen áll, a fiúk legközelebb október 30-án a 10. helyezett Neptun VSC otthonában szállnak medencébe.
XXX
A Gloster csoport
A Gloster jövőképe, hogy egy olyan tőkeerős, lendületesen fejlődő és rugalmasan működő, regionálisan vezető szerepet betöltő többrétegű informatikai szolgáltatójáváváljon, aki – az elkötelezett, magasan képzett szakemberinek tudásának segítésével – képes (nemzetközi közép és nagyvállalati) ügyfelei számára a komplex digitalizációs kihívásokat üzleti értékké varázsolni.
Gloster szenvedélye a technológia nyújtotta fejlődés, éppen ezért felelősséget érez, mint a térség meghatározó informatikai szolgáltatója, hogy a nagyvállalati ügyfelei számára egy kézből nyújtson komplex informatikai megoldásokat. Szemléletük szerint a sikeres jövőhöz vezető úthoz mindenképp ötvözni kell az informatikai és az üzleti tudást. Szakértelmük folyamatos fejlesztésével, bővítésével biztosít stabil partneri  együttműködést üzletfeleinek.
A Gloster nagy becsben tartja fiatal, jól képzett csapatát és küldetése, hogy munkavállalói büszkék legyenek az együtt elért eredményekre. A Gloster szenvedélye a fejlődés, így természetesen támogatja az egyének folyamatos fejlődését, tanulási lehetőséget és „karrier utat” biztosít alkalmazottai számára. Vállalati kultúrájának egyik alkotó pillére a coaching alapú vezetési módszertan, mindezek mellett kiemelten fontos számunkra, hogy családbarát munkahelyet biztosítson. Folyamatosan növekvő informatikai cégként felelősnek érzi magát, hogy munkavállalóiinspiráló környezetben, ösztönző és elismerő vezetőkkel biztosítsa a mindennapi üzletmenetet.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!