A Vas Megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságokban is lezajlott a 12. forduló, és bizony gólokból nem volt hiány a kellemes őszi időjárásban, így a kilátogató nézőknek volt miről beszélni a találkozók után. 

Jegyzőkönyvek, tabella

Hiába vezetett két góllal, végül sima vereséget szenvedett az Őriszentpéter, akik a Szarvaskendet fogadták a 12. játéknapon. Hasonló forgatókönyv zajlott le a Tanakajd, és a listavezető Csákánydoroszló összecsapásán is: hiába vezetett az első játékrészt követően két góllal is a Tanakajd, végül egy pontot sem sikerült otthon tartaniuk. Korábban a megyei élvonalban, most pedig a másodosztályban szomorította a rumiakat Düh Károly, aki mesterhármasával nyerte meg a meccset a Rábatótfalunak.

Jegyzőkönyvek, tabella

Kiütéses győzelmekből nem volt hiány a hétvégén, hisz az Uraiújfalu és a Pecöl 8-8 gólig jutott, míg a Csepreg és a Bozsok 6-6 góllal terhelte meg az ellenfelek hálóját. Az első helyezett Csepreg és a második helyen álló Söpte találkozója tehát csak nevében volt rangadó, a hazaiak esélyt sem adtak riválisuknak. Hiába szerzett 4 gólt is, továbbra is pont nélkül állnak a sereghajtó sitkeiek, sajnos a védekezésüket nem sikerült a támadójátékuk szintjére emelni a hétvégén. A másodosztály 12. fordulójának egyetlen döntetlenjét is az északi régióban vívták, a Kemenesalja és a Szeleste-Pósfa együttese osztozott meg igazságosan a pontokon.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!