A Vas Megyei II. osztályban is zajlottak az események a hétvége során, mindkét régióban rendeztek izgalmas párosításokat, és bizony gólokból sem volt hiány.

Jegyzőkönyvek, tabella

A szezon során először veszített pontot, ám még így is magabiztosan vezeti a bajnokságot a Csepreg együttese, akik a Gencsapáti otthonában kénytelen voltak 1 ponttal beérni. Nagy verést kapott ismét a sereghajtó sitkei alakulat, ezúttal az Újperint páholta el őket alaposan. Sok fordulatot és végül vendég sikert hozott a Szeleste és a Bozsok összecsapása.

Jegyzőkönyvek, tabella

Nem hozott szép játékot, azonban a rangadói hangulat megvolt a listavezető Csákánydoroszló és az őket üldöző Nádasd összecsapásán. A gólok mellett a piros kártya is előkerült, ahogy az egy megyei rangadóhoz illő, végül a hazaiak egy késői góllal sikeresen otthon tartották a 3 bajnoki pontot, tovább növelve ezzel előnyüket riválisukkal szemben. A Nádasd vereségét igyekezett kihasználni a Szarvaskend együttese, akik a Szentpéterfát fogadták és győzték le a hétvégén, ezzel pedig feljöttek a tabella 2. helyére. Tízgólos hazai győzelmet hozott a Gyöngyöshermán és a Rum derbije, amelyre érdemes volt kilátogatni a hétvégén.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!