A Vas Megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságokban is lezajlott az utolsó őszi forduló a hétvégén, egész pontosan a körmendi és a sárvári régióban, hisz a szombathelyi körzetben már korábban befejeződtek a küzdelmek.

Jegyzőkönyvek, tabella

A listavezető Magyarszecsőd ezúttal sem hibázott, így a téli pihenőt joggal töltheti az élen az egész ősz során remekül teljesítő alakulat. A Szakonyfalu és a Berki FC is magabiztos sikerrel zárta az őszt, előbbi Gasztonyban, utóbbi hazai pályán a Gersekarát ellen nyert 6:1 arányban. A forduló meccsét az Oszkó és a Nagyrákos játszotta, akik 6 gólos meccsen osztoztak a pontokon.

Jegyzőkönyvek, tabella

A Kemenesmagasi ifjak Kenyeribe utaztak a hétvégén, győzelmüknek köszönhetően pedig őszi bajnoknak mondhatják magukat. Sima győzelmük ellenére nem ők aratták a játéknap legnagyobb arányú sikerét, hisz az Ostffyasszonyfa és az Ikervár is 6 gólos különbséggel verte soros ellenfelét. Szoros meccset nyert meg a Jákfa Nemeskocson, míg a Simaság sajnos nem tudott megfelelő létszámban kiállni Bobán, így a találkozó félbeszakadt.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!