A Szombathelyi Haladás vasárnap igazi rangadón 1-0-ra kikapott a Vasastól, így jelenleg 31 ponttal a negyedik helyen áll a tabellán. Hátránya azonban így is csak két pont az éllovas angyalföldiek, egy-egy a második és harmadik Diósgyőr és Kecskemét mögött.

A haladas.hu-n megjelent előzetes szerint a vasiaknak fontos lenne a Siófok elleni három pont megszerzése, már csak azért is, mert a következő körben Kecskeméten vívnak újabb rangadót.

A Domján Attila vezette, 21 ponttal a 11. helyen álló siófokiak négy nyeretlenül megvívott bajnokit követően legutóbb odahaza 4-1-re verték a sereghajtó Tiszakécskét. A siófokiaknál szerepel többek között a volt szombathelyi Jagodics Bence és Szakály Attila, mellettük a Balaton-partiakat erősíti a rutinos Szakály Dénes és Nikházi Márk is. A Siófok legeredményesebb játékosa a hatgólos, korábban a Budapest Honvédban is szereplő Cipf Dominik.

A meccs előtt Németh Szabolcs vezetőedző  röviden, de velősen mondta el nekünk várakozásait.

– A vasárnapi fővárosi mérkőzés után lehetőségünk lesz javítani. Szeretnénk itthon tartani mindhárom pontot – fogalmazott a Hali mestere.

A Haladás keretéből eltiltás miatt Németh Milán, sérülés miatt Délceg Gergő és Verpecz István hiányzik majd.

 

A Szombathelyi Haladás – BFC Siófok bajnoki meccset 17.55-től élőben közvetítjük!

xxxx 

A stadion jegypénztárai szerdán 15 órakor nyitnak.

A mérkőzések – a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően – 18 év felett csak védettségi igazolvánnyal tekinthető meg. Jegyvásárláshoz védettségi igazolvány és valamilyen személyazonosító igazolvány (személyi igazolvány, útlevél, jogosítvány) szükséges.

Fontos tudni, hogy egy szurkoló több jegyet is vásárolhat, de ebben az esetben valamennyi drukkertársa személyi azonosító okmányára és védettségi igazolványára szükség van. Klubunk ez esetben elfogadja a fénymásolt vagy lefényképezett okmányokat is.

18 év alatti szurkolóink védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében léphetnek a stadionba. Jegyvásárlásnál nekik is igazolniuk kell életkorukat – diákigazolvánnyal vagy személyi igazolvánnyal. A fénymásolt igazolványokat is elfogadja klubunk.

Az új jogszabály értelmében zárt helyen kötelező a maszkviselés. Ez a Haladás esetében a VIP-termet és és a sajtóhelyiséget jelenti. Előbbi esetében étkezés idejére természetesen levehető a maszk, előtte és utána azonban viselni kell. A stadion lelátóin nem kötelező a maszk viselése, de ajánlott.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!