Nincs jó passzban az Egis Körmend, amely jól kezdte a 2021/2022-es kosárlabda bajnokságot, majd jöttek egymás után a vereségek. Ennek köszönhetően már csak a 12. helyen áll a vasi alakulat.A legutóbbi játéknapon Sopronba látogattak a piros-feketék és reális esélyük volt a találkozó megnyerésére, mégis az utolsó pillanatokban a hazaiak felé billent a mérleg nyelve.

Pedig a mutatott játékkal helyenként nem is volt gond, nem véletlen sikerült hátrányból felállnia a körmendi együttesnek, amely a vezetést is átvette a negyedik negyedben. Ugyanakkor a kiegyensúlyozottság érezhetően hiányzik a repertoárból, amire a következő találkozón nagy szükség volna. Ugyanis a kiváló erőkből álló, jó formában lévő Szeged érkezik a Rába-parti városba.

A Naturtex-SZTE Szedeák idegenben nagyon jól teljesít, legutóbbi öt találkozójából hármat megnyert, amelyet távol játszott otthonából. Ráadásul két győztes meccsen vannak túl, ezek közül a DEAC két vállra fektetése nem rossz ajánlólevél. A szegedi keretet pedig öt minőségi légiós erősíti, akik képesek lehetnek eldönteni a Körmend elleni derbit is. Izgalomból tehát nem lesz hiány ezúttal sem!

Egis Körmend – Naturtex-SZTE Szedeák
2021. december 15. – 18:00
Körmend, Városi sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!