A Gyirmót nem tudta legyőzni otthon a Debrecent vasárnap a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójában. A sereghajtó hazai csapat a gól nélküli döntetlennel öt mérkőzés óta nyeretlen.

Gyirmót FC Győr-Debreceni VSC 0-0

A harmadik helyen álló Puskás Akadémia 1-1-es döntetlent játszott a második pozíciót elfoglaló Kisvárda vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 17. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén. A hazaiak immár öt bajnoki találkozó óta veretlenek, míg a felcsúti együttes sorozatban negyedik élvonalbeli összecsapásán nem talált legyőzőre. A tabellán elfoglalt helyét ezzel az eredménnyel mindkét csapat megőrizte.

Kisvárda Master Good-Puskás Akadémia FC 1-1 (1-1)

Két veszélyzónában álló, a kiesés elől menekülő csapat csapott össze Zalaegerszegen, ahol a hazaiaknak az Újpest ellen kellett volna begyűjteni a három pontot. Ez végül egy eseménytelenebb első félidőt követően sikerült is. A második felvonás elejét megnyomta a zalai alakulat és hat perc alatt kétszer mattolták a lila-fehéreket. Halilovic és Ubochioma találataival megnyerte a derbit és fellépett az ötödik helyre a ZTE. Az Újpest a telet a 10. pozícióban tölti.

ZTE FC-Újpest FC 2-0 (0-0)

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!