A Vas Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság tavaszi rajtjáig már nem sok van hátra, a csapatok pedig már gőzerővel készülnek a folytatásra, mi pedig beszámolunk az edzőmérkőzések eredményeiről.

A Rábapaty a Győr-Moson-Sopron megyei II. osztályban szereplő Mosonmagyaróvár II. csapatával kezdte meg a felkészülési meccseinek sorát, a gárda végül 5:3-as vereséget szenvedett.

Szintén más megyéből választott ellenfelet magának a hétvégére a Celldömölk csapata is, akik a Veszprém megyei I. osztály egyik legjobbját, a Tapolcát fogadták. A vasi listavezetőnek a helyzetkihasználásával akadtak csak gondok, így a jó iramú találkozó 1:1-es végeredményt hozott, de remekül szolgálta mindkét együttes felkészülését.

Nem bírt egymással a Vép és a Répcelak alakulata sem, akik a celldömölki műfüvesen játszottak 3:3-as döntetlent.

A Király SE ismét NB III-as csapattal nézett farkasszemet, ezúttal Veszprémbe látogattak Halmosi Péterék. A találkozó nem a szombathelyiek tervei alakult, de így is igyekeztek helytállni a magasabb szintet képviselő ellenfelükkel szemben. A félidő még egészen szoros küzdelmet hozott, ám a második etapban kijött a különbség a két gárda között.

VLS Veszprém LC-Király SE 7-1 (2-1). – Veszprém, felkészülési labdarúgó-mérkőzés, vezette: Nedvesi.

VLS Veszprém: Bonnyai – Rédling, Gulyás, Dobsa, Sarok – Somogyi, Vass, Bakó, Papp – Gálfi, Galacs. Csereként pályára lépett: Schönig, Iszlai, Baldauf, Babos, Krebsz, Molnár, Ács, Zachán. Edző: Pető Tamás.

Király SE: Tóth Á. – Takács D., Czingráber, Subicz, Devecseri – Németh D., Szalay, Reseterits – Kudron, Halmosi, Fábián. Csereként pályára lépett: Biró B., Németh G., Vargyas, Tamás B., Kalmár, Kiss K. Edző: Hegyi László.

Gólszerzők: Dobsa (2), Somogyi, Galacs, Major, Molnár, Subicz (öngól), illetve Subicz.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!