A Vas Megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságokban a második játéknapot rendezték meg a tavasz során, a 17. játéknap pedig sok érdekességet tartogatott magában. 

Jegyzőkönyvek, tabella

Fordulatos mérkőzésen háromszor is egyenlített a Söpte a téli szünet során megerősödött sereghajtó otthonában, és bár egy pontot sikerült begyűjteniük, így sem lehetnek elégedettek. A Csepreg kihasználta a legfőbb üldöző botlását, így 6 pontosra növelte előnyét a táblázaton, a Kemenesalja ellen elért sikerének köszönhetően. Egy félidőig szorosan alakult, ám végül a Gérce magabiztos győzelmet aratott a Spari ellen. A két csapat tabellán elfoglalt helyét tekintve joggal volt rangadónak nevezhető a Sé és a Szeleste-Pósfa összecsapása, amelyet végül a hazaiak meglepően simán nyertek meg, ezzel megelőzve a szelestei alakulatot a tabellán. Ugyancsak meglepő eredményt hozott az Újperint és a Gencsapáti derbije, a tabellán rosszabb pozíciót elfoglaló újperintiek 6 gólos sikert arattak.

Jegyzőkönyvek, tabella

Nehéz mérkőzést nyert meg a Nádasd a jó formában lévő Rábatótfalu ellen, ám ugyanez elmondható a Szentpéterfáról is, akik már két gólos hátrányban is voltak Bajánsenyén, végül szenzációs második félidőt bemutatva sikerült fordítaniuk, ráadásul bő 40 percet emberhátrányban futballozva. Könnyed idegenbeli sikerekből is akadt a déli csoportban: a Szarvaskend Vasszécsenyből, míg a Gyöngyöshermán Tanakajdról hozta el a 3 pontot.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!