A Vas Megyei III. osztályú labdarúgó bajnokság valamennyi régiójában lezajlott egy teljes forduló a hétvége során. Csupán egy találkozón nem esett gól, ezt a mérkőzést a szombathelyi csoportban játszották, ahol rögtön egy nagy meglepetéssel kezdődött meg a tavaszi pontvadászat. 

Jegyzőkönyvek, tabella

Az éllovas botlásával kezdődött meg a tavasz a szombathelyi csoportban, hisz a Torony nagy meglepetésre nem tudott nyerni a tabella hátulján tanyázó Nemeskolta otthonában. Nem tudta ezt kihasználni azonban a Bucsu együttese, ők az utolsó előtti pozíciót elfoglaló Sorkifalud ellen kellett, hogy beérjék egy ponttal. A játéknap legnagyobb arányú sikerét a Kőszegszerdahely aratta a Gyöngyösfalu ellen, akik úgy tűnik, hogy folytatják az őszi “menetelésüket”.

Jegyzőkönyvek, tabella

A sárvári csoport sereghajtója sem úgy tűnik, hogy a tavasszal megtáltosodna, ezúttal a Simaság otthonában kaptak ki elég csúnya különbséggel. A 17. forduló legizgalmasabb meccsét az Ölbő és a Szergény ütközete hozta, ahol szerencsére gólokból és fordulatokból sem volt hiány. A Jákfa – Kenyeri derbi félbeszakadt, mivel a kenyeriek eleve kevesebb emberrel álltak ki a találkozóra, amely 8:1-es eredménynél vált komolytalanná.

Jegyzőkönyvek, tabella

Nem hibáztak a listavezetők a körmendi régióban, igaz a Magyarszecsődnek és a Berki FC-nek sem volt könnyű mérkőzése, míg a Kondorfa szabadnapját töltötte a hétvége során. A legizgalmasabb és legszorosabb találkozókat ebben a csoportban rendezték, csupán a Rábagyarmat tudott nyerni nagyobb gólkülönbséggel.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!