Hétvégén Harkányban rendezik a 2022.évi CESA erős emberek páros országos bajnokságát, amelyen – az előzetes nevezések alapján, az ország szinte minden részéből érkezve – 7 pár áll rajthoz.

Versenyszámok: kamionhúzás, páros rönknyomás, autó és sima normál felhúzás, cipelős-pakolós vegyes szám, lengősúly-váltás és koffer-cipelés

Vas megyét, illetve Szombathelyt képviselve Gadó András küzd majd meg a különböző próbatételekkel. Verszenyző társa Pintér Balázs tatabányai újonc erősember lesz.

 

– A minél jobb helyezés reményében vállaltam az indulást Balázs oldalán. Amiben csak tudok, majd segítek társamnak. Elsősorban a rutin megszerzésére és az eredményes szereplésre koncentrálunk majd. Bízom benne, hogy jó párost alkotunk majd és az egyéni részfeladatok teljesítésével hozzájárulunk egymás, illetve a végleges csapatsikerhez – fogalmazta meg a célokat érdeklődésünkre Gadó András.

 

 

A szombathelyi sportolót a következő időszakról és terveiről is megkérdeztük.

– Számomra az első fontosabb verseny áprilisban lesz. Ez egy olyan selejtező lesz, ami az évi Prémium Liga versenysorozatban való részvételhez kvalifikál. Úgy gondolom, a harkányi verseny mindenképpen jó felkészülési állomás lesz, mind a pillanatnyi erőfelmérő, mind az éves versenyekre történő ráhangolódás szempontjából – tette hozzá az erősember.

Gadó András a versenyt, illetve az ott elérendő eredmény Dávid János barátja emlékére ajánlja.

Képünkön a tavalyi, celldömölki páros országos bajnokságon szerepelt és 5.helyezést elért Dávid János – Gadó András páros látható.

 

 

A harkányi verseny eredményeit keresd majd nálunk!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!