Az első osztály hétvégi küzdelmeihez hasonlóan a Vas Megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságokban is kitettek magukért a csapatok, hisz a második vonalban is szép számmal potyogtak a gólok. 

Jegyzőkönyvek, tabella

Rangadónak ígérkezett, végül könnyed hazai győzelmet hozott a forduló előtt még listavezető Csákánydoroszló szarvaskendi vendégjátéka. A hazai együttes ezzel átvette a vezetést a tabellán, ám a csákányiak 1 mérkőzéssel kevesebbet játszottak, mint a jelenlegi éllovas. Megcincálta az oroszlán bajszát az Őriszentpéter: a 8. percben vezetést szerzett a hazai gárda a Nádasd ellen, ám ezt követően megrázta magát a vendég együttes, és féltucatig meg sem állt. Ugyancsak 6 rúgott gólig jutott a Bajánsenye a Felsőcsatári ellen, de 6 találat született a Gyöngyöshermán – Körmend összecsapáson is, ahol végül a vendégek örülhettek.

Jegyzőkönyvek, tabella

Kihasználta az Uraiújfalu botlását, és előrébb lépett a tabellán az Alsóújlak és a Kemenesalja együttese is, előbbi egy nagyon sima mérkőzésen verte a Sitkét, míg a vönöckiek egy meglehetősen izgalmas, 7 gólt hozó derbin a Sé csapatát. 7 gólt hozott a Csepreg és a Spari mérkőzése is, ám a vendégeknek ebből a 7 találatból egy sem jutott, az éllovas meggyőző sikert aratott a múltheti döntetlenje után. Idegenben szerzett 5 gólt és ezzel 3 pontot a Pecöl csapata, akik ezúttal Gencsapátiban vendégszerepeltek.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!