A Vas Megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságokban is pattogott a labda a hétvége során, nem volt olyan mérkőzés, amelyen ne esett volna gól. 

Jegyzőkönyvek, tabella

Rengeteg fordulatot és sok-sok gólt hozott a 20. játéknap a körmendi régióban. Majdnem sikerült 4 gólos előnyt elszórakozni a Nagyrákos csapatának Pankaszon, de az Oszkó – Máriaújfalu meccs is sok izgalmat és emellett 9 gólt is hozott. Egyetlen hazai siker született ebben a fordulóban, amelyet a Rábagyarmat ünnepelhetett, pedig sikerült nekik elszórakozni egy nagyobb előnyt, viszont a 85. percben megszerezték a győzelmet érő találatot.

Jegyzőkönyvek, tabella

A 43 éves Szórádi György (Szergény SE) egymaga győzte le a Keléd gárdáját, hisz mind a 7 hazai találatot a rutinos játékos jegyezte. A többi találkozó nem dúskált ennyire gólokban, de egy meglepetést érdemes megemlítenünk, hisz a sereghajtó Nemeskocs hazai pályán egy pontot begyűjtött a bajnoki címre is esélyes Ostffyasszonyfa ellen.

Jegyzőkönyvek, tabella

Torony – Bő rangadót rendeztek a szombathelyi régió 17. játéknapján, ez a találkozó pedig a végelszámolásnál nagyban befolyásoló lehet, hisz a bőiek győzelmükkel megelőzték riválisukat, ám a szombathelyi csoport első 4 helyezettje hihetetlenül szoros küzdelmet produkál ebben a szezonban, megjósolni sem lehet, hogy ki lesz a bajnok.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!