A Vas Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 26. játéknapját rendezték meg a hétvégén, amely nem hozott különösebb meglepetéseket.

Jegyzőkönyvek

Két csapatnak sikerült csak idegenben győznie a hétvégén: a Király egy szoros mérkőzést nyert meg a Bük otthonában, míg a Táplán viszonylag könnyedén gyűjtötte be a 3 pontot Szentgotthárdon.

Egyaránt két gólos sikert aratott a Haladás és a Rábapaty együttese is, előbbi a Lukácsházát, utóbbi a Répcelakot múlta felül.

A vépiek a Celldömölk csapata ellen elbukott rangadó után ezúttal az éllovashoz látogattak, ám Sárváron sem tudtak pontot szerezni, ezt sikerült is kihasználnia a Celldömölk csapatának, így az első 3 együttes ellépett a mezőnytől.

A kiesés elkerülése végett vívott harcban igazi 6 pontos csatának számított a Körmend és a Jánosháza összecsapása, amely előzetesen nagyon izgalmasnak ígérkezett, de a vendégek nem tudták megnehezíteni a hazai alakulat dolgát.

Hasonló volt a helyzet Vasváron is, ahol a hazai csapat a Kőszeg együttesét fogadta, és győzte is le, ezzel 1 pontra megközelítve őket a táblázaton.

Jól láthatóan több részre szakadt a tabella: a Sárvár a Király és a Celldömölk jócskán ellépett a mezőnytől, ám a 4. helyért a Vép a Táplán és a Haladás nagy csatát vív majd a hátralévő fordulókban.

A Bük, a Répcelak és a Rábapaty a 7., 8., 9. pozícióért viaskodik, de a Kőszeg és a Vasvár csapata is megcélozhatja még a tabella közepét.

A kiesés elkerüléséért nagy csata zajlik, több együttesnek is oda kell figyelnie az utolsó fordulókra, ám a legnehezebb helyzetben egyértelműen a tavaszi szezon során 3 pontot begyűjtő, és egyben sereghajtó Lukácsháza van, kéz a kézben az Egyházasrádóccal.

TABELLA

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!