A Sárvár FC együttese remek tavaszt produkálva, magabiztosan nyerte meg ismét a Vas Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságot. A gárda messze a legtöbb gólt szerezte a 2021/22-es kiírásban, és kapott gólok terén is a második legjobb mutatóval zárt. 

Nagy volt a versenyfutás a Sárvár, Király, Celldömölk hármas között a szezon során, ám végül a sárváriaknak jött ki jobban a lépés.

A kupaszereplés miatt azonban maradhat némi hiányérzet a gárdában, hisz a Király SE ellen elbukott elődöntő miatt csak a bronzért szállhattak harcba, azt sikerült is megszerezniük.

A szezont a csapat játékosa, Fider Ádám értékelte lapunknak.

“A csapat kiváló szezont zárt, 8 pont előnnyel sikerült megnyernünk a bajnokságot. Ősszel sajnos sok pontot vesztettünk, így a 3. helyen teleltünk, de a tavaszi kiegyensúlyozott teljesítménynek köszönhetően sikerült az élen végeznünk. Tavasszal 15 mérkőzésből 14-et meg tudtunk nyerni 1 döntetlen mellett, ami úgy gondolom nagyon szép eredmény, ráadásul szinte minden meccsen ezt magabiztos, jó játékkal tudtuk elérni. Ez főként a kiváló csapategységnek, a kiegyensúlyozottságnak és a kiemelkedő egyéni teljesítményeknek tudható be. Ami miatt hiányérzetünk lehet, az a kupa. Sajnos a Halmosi Zoltán Vas Megyei Kupában nem sikerült bejutnunk a döntőbe, de úgy gondolom a bajnoki cím és a kupában elért 3. helyezés összességében nem mutat rosszul. Gratulálok a csapatnak az egész éves teljesítményhez!”

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!