Megkezdte a ráhangolódást a Haladás VSE élvonalbeli futsal együttes a következő idényre. Mint ismert a szombathelyi alakulat megnyerte a Magyar Kupa kiírást és bajnoki elsőségét is megvédte. Ráadásul első ízben szerepelt a nemzetközi kupaporondon, ahol a Bajnokok Ligájában kiváló szerepléssel Európa nyolc legjobb klubja között fejezte be a küzdelmeket.

Idén meg szeretné ezt a teljesítményt is fejelni és ennek megfelelően alakította ki a szakmai stáb a keretet. Megerősítette a csapatot egy új szerzeménnyel a Hali, amely brazil légióst szerződtetett. A 25 éves jobblábas védő, Arnon Santos Cassemiro nagy tapasztalatokkal rendelkezik és nem ismeretlen számára az európai hadszíntér.

A legutóbbi szezont az olasz első osztályban töltötte, de megfordult már korábban a szlovén elsőosztályú bajnokságban is. Az FC Litija csapatával a legnagyobb sikere egy bajnoki bronzérem volt. Arnon Santos Cassemiro már a legutóbbi hét közepén megérkezett a vasi megyeszékhelyre, másnap pedig megismerkedett a keret többi tagjával.

– Arnon a menedzsere ajánlásával került a látókörünkbe, a videófelvételek alapján rendkívül gyors és agresszív futsalt játszik, alapvetően védekező felfogású játékos, aki a támadásokat is tudja segíteni. Reméljük mielőbb beilleszkedik, és hasznos tagja lesz a csapatunknak – nyilatkozta Pálmay Tamás szakágvezető a csapat hivatalos weboldalának.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!