Napi tréningeken, állóképesség fejlesztéssel és technikai gyakorlattal készül a magyar bajnok illetve kupagyőztes Haladás VSE a közelgő szezon rajtra. A nyári szünet nemcsak a játékosoknak, hanem a szakmai stábnak is rövid volt, ráadásul a munka nem állhatott le, hiszen a keret kialakításán folyamatosan dolgozott a Pálmay Tamás szakágvezető irányításával a stáb.

Ahogy beszámoltunk róla, elkészült a Bajnokok Ligája csoportbeosztás is, ahol az erősebbik A-ágról került be. A magyar bajnok Galac városában vívja meg a 4. csoportot érintő mérkőzéseket. A vasi alakulat így az United Galaci, az ukrán Kherson és a portugál Benfica ellen bizonyíthat. Addig viszont már a hazai pontvadászat is megkezdődik a Haladás számára.

Hogy jelenleg a csapatépítés melyik fázisában tart, hamarosan kiderül, hiszen több, nyílt kapus felkészülési mérkőzést játszik a zöld-fehér egyesület. Először szerdán, majd pénteken lépnek pályára Dróth Zoltánék, akik a nagyon jó szezont futó Kecskemét ellen mérik össze tudásukat. Ezt követően pedig már a nemzetközi rutinnal rendelkező lengyel Bielsko-Biala látogat a vasi megyeszékhelyre.

Augusztus 5-én és 6-án is játszanak a csapatok egy edzőmérkőzést, amely már a Bajnokok Ligájára való hangolást segíti elő. A bajnoki startra sem kell már sokat várni, hiszen az elkészült menetrendből kiderül, hogy a szombathelyi klub hazai környezetben vág neki a pontvadászatnak. Érdekesség, hogy az első fordulóban hazai pályán a Kecskemét gárdáját fogadják Gyimesi Mátéék.

Felkészülési mérkőzések

2022.07.27. – 18:00 Haladás VSE – SG Kecskemét Futsal
2022.07.29. – 17:00 Haladás VSE – SG Kecskemét Futsal
2022.08.05. – 19:00 Haladás VSE – Record Bielsko-Biała
2022.08.06. – 14:00 Haladás VSE – Record Bielsko-Biała

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!