Bizony sokak szájából már a rajt előtt azt lehet hallani, hogy a Király SE toronymagas esélyese a 2022/23-as megyei I. osztályú bajnokságnak, amely ezen a hétvégén veszi kezdetét. Ehhez azonban lesz egy két szava a csapatoknak, hisz több együttes is megerősödött a nyári pihenő alatt, igaz volt olyan gárda is, akinek jócskán meggyengült a kerete az előző évhez képest. 

Esélylatolgatásokba mi nem is mennénk bele, hisz – ahogy mondani szokás – a labda gömbölyű, és minden a pályán dől el, úgyhogy inkább lássuk az első játéknap párosításait.

A forduló rangadójának előzetesen a Haladás-Zanat és a Celldömölk összecsapása ígérkezik, de sok gólos meccsre számítunk a Király SE táplánszentkereszti látogatásán is.

Az újoncok közül a Söpte Vasvárra, míg a Szarvaskend Körmendre utazik, a Csepreg pedig hazai környezetben kezdheti meg a pontvadászatot.

Izgalmakban biztosan nem lesz hiány Jánosházán sem, a helyiek a Répcelakkal csapnak majd össze, a két együttes pedig mindig szoros találkozókat vívott egymással a közelmúltban.

Ha az előző szezonból indulnánk ki, úgy a Sárvár – Vép derbit is a játéknap legnagyobb meccsei közé sorolhatnánk, ám a bajnoki címvédő kerete jócskán megfiatalodott, így nem tudni, hogy mire számíthatunk tőlük ebben az évadban.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!