Közeledik a nyár vége, amely valamennyi szakosztály, egyesület életében a munkáról és a felkészülésről szól. Akadnak olyan csapatok, amelyek már megkezdték a bajnoki küzdelmeket, de vannak olyan is, amik még csak az út elején járnak. Utóbbiak táborát erősíti az Egis Körmend is, amely a legutóbbi szezon során erőn felül teljesítve – a Falco mögött – ezüstérmesként zárt.

A szurkolók számára sokáig kérdéses volt, hogy milyen változás köszönt be a nyáron szeretett csapatuk életében, de minden tekintetben pozitív hírek láttak napvilágot. Elsőként a magyar játékosok megtartásáról olvashattak a szimpatizánsok, majd jött az újabb kedvező információ, miszerint Antonis Constantinides vezetőedző újabb esztendőre kötelezte el magát a piros-feketékkel.

Ezután minőségi légiósok és hazai játékosokkal sikerült megállapodni a klub vezetőinek, így joggal reménykednek hasonlóan sikeres esztendőben a szurkolók. A munka pedig már javában zajlik a Rába-parti településen, ahol napi két tréninggel kezdődött meg a felkészülés. A menetrendben zárt kapus edzőmérkőzések valamint helyet kapott a Mogyorósy Szilárd Emléktorna is.

A tréningen már valamennyi kosaras részt vett, igaz akad hiányzója is a körmendi gárdának. Nevezetesen az együttes kapitánya Ferencz Csaba, aki a magyar válogatott programja miatt később csatlakozik majd régi és új csapattársaihoz.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!