Nem lehet oka a panaszra a körmendi szurkolóknak, hiszen az elmúlt évek során folyamatos fejlődés jellemezte csapatukat. Ennek megkoronázásaként a legutóbbi szezonban fináléba jutottak, ahol ötmeccses párharc végén voltak kénytelenek fejet hajtani. A csapat magját pedig sikeresen megtartották a piros-feketék és minőségi légiósokkal pótolták ki a hiányzó láncszemeket.

Szükség is lesz a Cakarunék jó teljesítményére, hiszen idén is több fronton harcolnak. Az Egis Körmend – bár a Bajnokok Ligája selejtezőjét elbukta – az Europe Cup G csoportjában bizonyíthat hamarosan. Szombaton pedig már az élvonalbeli kosárlabda-bajnokság is elstartol, raádásul nem is akármilyen összecsapással. Vérbeli piros-fekete rangadó alapozza meg a Körmend szezonját.

Antonis Constantinides együttese Oroszlányba látogat, ahol valamennyi csapatnak meg kell izzadnia a győzelemért. Az OSE-Lions az egyik legkeményebb védekezéssel kirukkoló együttes volt a legutóbbi évad során, idén pedig hasonóan kiegyensúlyozott teljesítményre készülnek. A keretet tehetséges fiatalok, rutinos veteránok és minőségi légiósok alkotják, így nehéz percek várnak Ferenczékre.

MVM-OSE-Lions – Egis Körmend
2022. október 1. – 18:00
Oroszlány, Krajnyik “Akác” András Sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!