A labdarúgó Európa-liga csoportkörének 4. játéknapján a Ferencváros együttese remek teljesítménnyel vágott vissza a múltheti csúfos vereségért a Crvena Zvezda gárdájának. 

A zöld-fehérek meddő mezőnyfölényben játszottak már a mérkőzés elejétől, amely a 23. percben Zachariassen révén góllá érett.

Budapest, 2022. október 13.
A ferencvárosi Kristoffer Zachariassen (b) ünnepli gólját, mellette csapattársa, Ryan Mmaee a labdarúgó Európa-liga csoportkörének negyedik fordulójában játszott Ferencváros – Crvena zvezda mérkõzésen a Groupama Arénában 2022. október 13-án.
MTI/Illyés Tibor

A második etapot is jól kezdte a Fradi, igaz meleg pillanatokat éltünk át rögtön a 46. percben, mivel a vendégek szereztek egy, a VAR által érvénytelenített gólt. A nagy ijedtséget követően Ryan Mmaé megpattanó lövése a kapufáról kifelé vágódott, pár perccel később pedig jött a magyar együttes számára a hidegzuhany, mivel egy védelmi megingást követően Mitrovic törhetett kapura, a kapufa pedig ismét a vendégeknek kedvezett, 1:1.

A hazaiak azonban nem estek össze a bekapott gólt követően sem, a 61. percben Pászka beadásából Samy Mmaé fejelt a szerbek hálójába, 2:1.

Budapest, 2022. október 13.
A ferencvárosi Adama Traoré (b2), Samy Mmaee (j2) és Mats Knoester (j), valamint Strahinja Erakovic (b) és Aleksandar Pesic (k), a szerb csapat játékosai a labdarúgó Európa-liga csoportkörének negyedik fordulójában játszott Ferencváros – Crvena zvezda mérkõzésen a Groupama Arénában 2022. október 13-án.
MTI/Szigetváry Zsolt

A hátralevő időben mindkét félnek akadtak lehetőségei: a ferencvárosi kontrákban bőven benne volt a veszély, de ezeket nem sikerült pontosan lejátszani, míg a vendégek bár igyekeztek, igazán nagy gólhelyzetet nem tudtak kialakítani, így a Ferencváros 3. győzelmét is megszerezte, és ezzel 9 ponttal vezeti a H csoportot.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!