A szerdai soproni meccs után robog tovább a Falco számára a hazai bajnokság. A ma délutáni ellenfél, a DEAC az eddigi 1 győzelmével és 2 vereségével jelenleg a 11. helyet foglalja el a tabellán. Az eddigi meccseiken átlag 39 lepattanót szereznek, érdekesség, hogy ezzel a mutatóval ők a legjobbak a ligában. Legeredményesebb játékosuk Djordje Drenovac, aki átlagban 18 pontot termel, miközben meccsenként 31 percet van a pályán.

Tavaly 2 alkalommal játszott egymással a 2 csapat, a Falco meccsenként 84 pontot dobott a DEAC ellen.

Milos Konakov tanítványai jó formában vannak, a sárga-feketék az első fordulóbeli vereséget követően, a Honvéd ellen idegenben, a Nyíregyháza ellen itthon, majd legutóbb Sopronban is meggyőző fölénnyel győztek. Perl Zoliék 3 győzelem mellett 1 vereséget jegyeznek és a 4. helyen állnak. Konakov mester a klub közöségi oldalán fogalmazta meg várakozásait.

– Ebben a 10 napban 3 meccset kell játszanunk idegenben, eere mondják, hogy nehéz széria. Nincs sok időnk az egy-egy meccsre történő  felkészülésre, de ugyanazt az energiákat várom a fiúktól. Jó ritmusban vagyunk, amit Debrecenben is folytatni szeretnénk – nyilatkozta a sárga-feketék vezetőedzője.

 

Az Oláh Gábor utcai Sportcsarnokban megrendezendő DEAC – Falco meccsen 14.15-kor dobják fel a labdát, az összecsapást az M4Sport+ kamerái előtt rendezik meg. 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!