A legutóbbi hétvégén őrületes mérkőzést játszott az Egis Körmend. Az NB I-es férfi élvonalbeli kosárlabda-bajnokság játéknapján az Alba Fehérvár ellen alaposan megizzadt a vasi csapat. A találkozó első félidejében nem sikerült sem támadásban, sem védekezésben megvalósítani az elképzeléseket. Ugyanakkor hatalmas hajrával nemcsak felzárkózni tudott a Rába-parti alakulat, hanem nyerni is.

Ebből meríthet erőt szerda estére Antonis Constantinides alakulata, mert bizony ezúttal sem lesz könnyebb helyzetben. A dán Karhu Basket és a portugál Sporting ellen két vesztes mérkőzésen van túl a magyar együttes. A soron következő FIBA Europe Cup összecsapáson pedig már félszemmel a továbbjutást érő helyeket is nézhetik a csoportkör főszereplői – így a Körmend is.

Szerdán a Anwil Włocławek otthonába látogatnak Ferencz Csabáék. A lengyel alakulat az előző játéknapon vereséget szenvedett a Karhu Basket ellen, ugyanakkor Portugáliában kiütéses sikert arattak. A fogadóirodák szerint is a Włocławek sikerét ígéri az összecsapás, de az Egis Körmend – amennyiben szeretne továbblépni a G-csoportból – mindenképpen győznie kell Lengyelországban.

Anwil Wloclawek – Egis Körmend
2022. október 26. – 18:30
Włocławek (Lengyelország) – Hala Mistrzow

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!