A Répcelaki SE tekecsapata a Kazincbarcikát fogadta a Szuperliga 8. fordulójában, a vasiaknak pedig sikerült győzelemmel hangolni a jövő héten esedékes Szeged elleni derbire. 
A találkozón az első sorban Biró Patrik (614 fa) 3-1-es szett aránnyal hozta pontját Kocsa Róbert (553 fa) ellen. Horváth Zoltán (608 fa) azonban 1-3-as aránnyal nagy harcban kikapott Telek Tamás/Dobrosi Attilától (619 fa).
A második kör sem a vasiak elképzelései szerint indult, Szabó Attila (549 fa) jó kezdés után kikapott a jól hajrázó Orosz Istvántól (573 fa). Párja, Tóth Áron (616 fa) pedig a nap legjobb eredményét elérő Csinyi Gáborral (637 fa) szemben veszítette el pontját.
A befejező sorra így a vendégek 3-1-es vezetéssel érkeztek, azonban a több ütött fa még hazai oldalon volt.
A záró körben viszont megrázta magát a Répcelak: Móricz Zoltán (627 fa) a tőle megszokott higgadtsággal a hazaiak legjobb eredményét ütve hozta pontját Ander Tamás (577 fa) ellen, míg Molnár Pál és Szabó Zoltán párharca a nap csúcspontja volt. Szabó Zoltán az első két pályán győzni tudott és 6 fával többet is ütött. Ezután következett az idegek harca, hiszen ha még egy szettet szereznek a vendégek akkor döntetlennel zárul a mérkőzés. Azonban Molnár Pál egy hatalmas hajrát bemutatva megfordította a javára a pontot, így a hazai 2 pontot is Répcelakon tartotta.
Ahogy az előszóban már említettük, a vasiak jövő héten a még veretlen Szeged otthonába látogatnak a 9. játéknapon. 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!