A Vas Megyei harmadosztályú labdarúgó bajnokságokban is pattogott a labda a hétvége során, a sárvári régióban már korábban befejeződtek a küzdelmek a 2022-es évre, a szombathelyi körzetben pedig a mögöttünk hagyott hétvégén zárult az őszi szezon, míg a körmendi csoportban még hátra van egy játéknap. 

Jegyzőkönyvek, tabella

Nem született döntés a Magyarszecsőd és a Kondorfa rangadóján, ezt pedig kegyetlenül kihasználta a Szalafő együttese, akik kiütéses győzelmüknek köszönhetően átvették a vezetést a bajnoki táblázaton. 12 gólt láthattak a nézők Gersekaráton, bár ebből csupán kettőnek örülhetett a hazai publikum, a mérkőzés jóval inkább a vendégekről szólt. A játéknap legizgalmasabb derbijének a Csörötnek és az Oszkó-Győrvár meccse bizonyult, a fordulatos találkozót végül a hazaiak nyerték meg.  Jegyzőkönyvek, tabella (a friss tabellához a 14. fordulóra kell lépni az adatbankon)

Elhalasztott fordulót pótoltak a szombathelyi régióban, a Kőszeg kikapott a listavezető Nárai otthonában, míg a Kőszegszerdahely alakulata Acsádon maradt alul. A két együttes botlását nem tudta teljesen kihasználni a Torony csapata, mivel csak egy döntetlent sikerült elérniük Balogunyomban.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!