A nemzetközi porondon rendszeresen kimagasló eredményeket szállítanak a Visszatérő Erő sportegyesület versenyzői. Legyen szó szkanderról vagy erőemelésről, alapos felkészülést követően bizonyítanak az erősemberek mezőnyében Sztanek Sándorék. Ezúttal viszont nem hagyták el Magyarországot, ellenben kiváló hétvégét zártak a honi erőemelő bajnokságon. Kiváló hangulatú rendezvényen két rekordot is jegyzett a Visszatérő Erő kötelékébe tartozó különítmény.

Sztanek Sándor a 90 kilogrammosok mezőnyében legfiatalabb versenyzőként állt súlyok mögé. Először sikeresen teljesítette a 73 kilogrammos érvényben lévő rekordot, majd új országos csúcsot felállítva 75 kilogrammot is teljesítette. Ezzel a kategóriáját megnyerte és a RAW Open Abszolút mezőnyben harmadik lett. Nem okozott csalódást a másik versenyző, Marián Hluzin sem.

Ő a 75 kilogrammos kategóiában bizonyított. A népes mezőnyben nem volt könnyű dolga, de nem jött zavarba. Először teljesítette az érvényben lévő 67,5 kilogrammos magyar rekordot, amit rövid időn belül át is adott a múltnak. Következő körben már a 70 kilomgrammal tett sikeres próbát. Kategóriájában és a RAW Openen is első lett. Ráadásul a Visszatérő Erő két tagja új magyar rekordokat állítottak be.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!