Novemberben és decemberben ért be az a kemény munka, amelyet Bodzer Attila irányításával végeztek a Szombathelyi Egyetemi Sportegyesület női röplabdázói. A vasi együttes a másodosztályú pontvadászatban az esélyesebb csapatok ellen is tudott szép megoldásokkal operálni valamint a hasonló erőt képviselő gárdákat fektette két vállra. Nagy kérdés volt, hogy a szünet megtöri-e a lendületet?!

A téli pihenőt követő első tétmérkőzés során ugyanis a feljutásra is esélyes Tatabányával nézett farkasszemet a SzoESE. A vendégek a hosszú út ellenére sem feltartott kézzel léptek pályára. Bár tartalékos összeállításban kényszerültek bizonyítani a vasi lányok, de alaposan feladták a TRSE számára a leckét. Az első felvonás során megizzadt a házigazda valamennyi pontért.

Egészen a véghajráig bírta tartani a tempót a szombathelyi gárda, ott viszont elfogyott a lendület és érvényesíteni tudta akaratát a Tatabánya. Ez viszont a találkozó további menetére is rányomta bélyegét. A SzoESE megtört, a TRSE pedig erőt merített az első megnyert szettből, amelyet két további követett. A SzoESE vigasza lehet, hogy az első szettben nyújtott telejsítményére építhet.

TRSE – SzoESE 3-0 (17, 4, 7)

SzoESE: Lajos R., Egyed-Halmosi N., Szabó R., Kiss L., Kóbor Sz., Szalai Cs.
Libero: Fülöp A.
Csere: Trasca Dzs., Tauker S.
Vezetőedző: Bodzer Attila

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!