Remekül szerepelnek Mucsi Péter tanítványai a női másodosztályú röplabda-bajnokság alapszakaszában. A nyáron megfiatalított kerettel a szezonnak futó Szombathelyi MÁV Haladás magabiztos játékkal rukkolt ki és van versenyben a felsőházi rájátszást érő helyek megszerzéséért. Pedig nem volt könnyű helyzetben a vasi gárda, több sérülés és betegség miatt szinte mindig felforgatott csapattal kényszerültek játszani.

Így volt ez a legutóbbi fordulóban is, amikor a szombathelyi lányok Ajkára látogattak. A találkozó a vendégek sikerét ígérte és ennek megfelelően lépett pályára a Haladás. Szinte azonnal nyomást gyakoroltak a Röpisuli játékosaira és hibátlan mezőnymunkával gyorsan megszerezték a vezetést. A szett során nyitásfogadásban és centerjátékban is kiválóan játszott a vasi gárda.

A folytatásban sem volt kérdés, hogy melyik csapat a jobb, csupán a cserejátékosok is szerepet kaptak a találkozón, emiatt néha kisebb hullámvölgybe kerültek a vendégek. A csapategységnek köszönhetően viszont mindannyiszor sikerült gyorsan kikeveredniük belőle és három szett elegedndő volt a szombathelyieknek ahhoz, hogy magabiztosan gyűjtsék be a győzelemért járó pontokat.

Röpisuli SE – Szombathelyi MÁV Haladás 0-3 (8, 23, 26)

Haladás: Kőrösi Z., Zoltán A., Héjj L., Marton G., Horváth B., Németh A.
Libero: Hütter R., Varga N.
Csere: Rudolf L., Avas V.
Vezetőedző: Dr. Mucsi Péter

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!