Magyarország két legjobb formában lévő és legerősebb kerettel rendelkező futsal csapat mérte össze tudását a felsőházi rájátszás második fordulójában. Kétségtelen az év eddigi legizgalmasabb mérkőzését rendezték Berettyóújfaluban. A hazaiak mellett szólt, hogy a címvédőt egyszer már legyőzték az alapszakasz során. Ugyanakkor a szombathelyiek több mint 20 mérkőzés óta veretlenségüket.

Nem is kellett csalódnia nézőknek hiszen két nagyon jó formában lévő csapata azonnal egymásnak esett. Mindkét gárda bizonyíthatott támadásban és védekezésben egyaránt. A kapu előtt a hazaiak voltak pontosabban, ennek köszönhetően kétszer is bevették Alasztics Marcell kapuját. Ugyanakkor intő jel volt a Berettyóújfalu számlára hogy a szombathelyiek brazil légiósa is formában volt.

Második játékrészre tovább szigorított védekezésén a címvédő, és sokkal tudatosabban építette támadásait. Előbb Szalmás, aztán a vendégek csapatkapitánya Dróth Zoltán is betalált. Erre viszont nem volt vendége a házigazdának így nagy küzdelmet követően megérdemelt vendég sikerrel ért véget a találkozó.

MVFC-Berettyóújfalu – Haladás VSE 2-3 (2-1)

Haladás: Alasztics – Szalmás, Luiggi Longo, Henrique Diniz, Sipos.
Csere: Gyimesi – Kovács, Nagy K., Hajmási, Dróth, Vatamaniuc-Bartha, Fehér, Vas, Rutai.
Vezetőedző: Juan Ramon Calvo Rodriguez

Gólszerző: Gál, Nagy I. illetve Henrique Diniz, Szalmás, Dróth.

Kiállítva: Rafael (MVFC-Berettyóújfalu)

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!