A Kolorcity Kazincbarcika 35 ponttal a 13. helyen áll a bajnoki tabellán. A sárga-kékek február közepén edzőt váltottak, Varga Attila helyett Csábi József ült le a kispadra, irányításával még veretlenek.

A borsodi együttes azóta 1-0-ra nyert hazai pályán a Diósgyőr ellen, 3-1-re Csákváron, majd két 1-1-es döntetlennel folytatta szereplését: odahaza a Nyíregyháza ellen, majd Győrött ikszelt. Azaz Csábival: két győzelem és két döntetlen a mérleg. A barcikaiakat erősíti többek között két rutinos, NB I-es múlttal rendelkező csatár, Bacsa Patrik és Takács Tamás. A volt szombathelyi Dvorschák Gábor is Borsodban futballozik, ám a védő műtétje utáni rehabilitációját tölti. A Kazincbarcika házi gólkirály a hat találatnál járó Pálinkás Gergő.

A bajnoki meccs előtt Michal Hipp, a Hali mestere optimistán nyilatkozva mondta el, hogy minimum 1 ponttal szeretne hazatérni csapatával.

A Hali drukkerei az Akácfa utca felől tudják megközelíteni a stadiont. A vendégszektor 200 fő befogadására alkalmas – fedetlen lelátóval és mosdó, büfével rendelkezik. A normál árú belépő 1500, a diák, és nyugdíjas jegy 1000 forintba kerül, 7 év alattiaknak ingyenes a belépés. A pénztár 15 órakor nyit.

Online, elővételben vasárnap 12 óráig az alábbi linken is lehet belépőt vásárolni.

A meccset élőben közvetítjük a helyszínről.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!