Körvonalazódnak a lehetséges párok a helyosztókat illetően a férfi élvonalbeli futsal-bajnokságban. A rájátszásból már csak három találkozó van vissza, ugyanakkor akadnak olyan csapatok, amelyeknek már nem kell kapkodni a hátralévő találkozókon. Ilyen fiókba került a címvédő Haladás is, amely legyőzte a Berettyóújfalu csapatát és már 7 ponttal előzi meg közvetlen riválisát.

A bajnoki döntő egyik főszereplője már biztos, hogy a vasi együttes lesz. A pályaelőny lesz csak a kérdéses a zöld-fehérek számára, hiszen matematikailag van esélye még a Mezei Vill playoff elsőségére, ehhez viszont a Haladásnak valamennyi találkozóját el kell veszítenie, míg a Berettyó nem hibázhat. Erre pedig nagyon minimális esély mutatkozik.

Ráadásul a szombathelyi futsalosok nagyon jó formában vannak, a mutatott játék és az eredményesség tükrében a DEAC elleni visszavágónak is Juanra Calvo együttese az esélyese. A rájátszás első körében a hajdúsági csapat megtréfálta (5-2) a vasi alakulatot, így a revans jegyében léphet pályára hétfő este a címvédő. Az pedig biztosra vehető, hogy gólgazdag találkozó vár ránk.

Haladás VSE – DEAC
2023. május 1. – 18:30
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!