A Vas Megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságokban is pattogott a labda a hétvégén: az északi régióban összecsapott egymással az első és a második helyezett, a déli körzetben pedig fordulatos meccseket játszottak a csapatok.

Jegyzőkönyvek, tabella

Szoros meccset nyert meg a listavezető Csákánydoroszló, a Rum pedig meglepő vereséget szenvedett Őriszentpéteren. Fordulatos meccset nyert meg a Rábatótfalu a Felsőcsatári ellen, már két góllal is vezetett a házigazda, de a Felsőcsatári nem adta fel, végül azonban egy 85. percben szerzett találattal otthon tartotta a 3 pontot a Rábatótfalu. Hasonló forgatókönyv szerint zajlott a Tanakajd – Gyöngyöshermán derbi is, de itt a hazai csapatnak a hajrában szerzett gól csak a szépítésre volt elég. Egy gól döntötte el az Egyházasrádóc – Bajánsenye derbit, a találkozóról fotókat is hoztunk.

Jegyzőkönyvek, tabella

Két döntetlent is játszottak az északi régióban, a Pecöl – Spari találkozón nem született gól, míg a Bozsok – Mersevát derbin 10 gólon osztoztak meg igazságosan a felek. Rangadón növelte előnyét a tabellán, ezzel pedig nagy lépést tett a bajnoki cím felé az Újperint gárdája. Szintén rangadót tudott nyerni idegenben a Lukácsháza is az Alsóújlak ellen, a Gérce pedig simán legyőzte a Kemenesmagasit.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!