Remek teljesítménnyel és eredményekkel jelentkezett rendre Lelkes András, aki az erősportok világában bizonyított. Több nemzetközi erőfelmérőt követően belekóstolt az erőemelők világába is. A legutóbbi hétvégén Cegléden gyűlt össze a népes mezőny, ahol a szakág országos bajnokságát rendezték meg. A kiválóan felkészült versenyzők egy színvonalat tornán mérhették össze tudásukat.

A mezőny tagja volt a Vas vármegyei Lelkes András is, akinek eredményeiről korábban többször is beszámolt a Hungarysport. Ezúttal sincs másként, holott a fiatal sportoló ezúttal új vizekre evezett. András felkészülése nem volt zökkenőmentes, több nehezítő tényező is hátráltatta a munkáját. Ennek ellenére viszont kiválóan versenyzett és nem maradt el a jutalma sem.

Lelkes András első erőemelő ob-versenyén guggolásban, fekvenyomásban és felhúzásban is remekelt. Bár az eredetileg eltervezett összsúlytól elmaradt a vasi erősember, összességében elégedett volt a teljesítményével. Főként annak szellemében, hogy a folyamatos fejlődést helyezte célkeresztbe és nem a végső helyezés elérését, javítását.

– Remek verseny volt, nagyon élveztem. Nem foglalkoztam a helyezés elérésével csakis a saját magam felé elvárt számokkal. Szeretnék gratulálni minden sporttársamnak, és megköszönni az alázatot amit sugároztak felém, és a sportjuk felé – összegezte tapasztalatait a versenyző, amelyet közösségi oldalán osztott meg követőivel.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!