Nincs megállás! Izgalomban és fordulatokban gazdag összecsapás kerekedett a hétfő esti találkozóból. Az élvonalbeli futsal bajnokság rájátszásának 9. fordulójában a Budaörs ellenfele a címvédő Haladás volt. A szombathelyiek számára ez a találkozó tét nélküli volt, ezzel szemben az Aramis a bronzérmes párharc résztvevője kíván lenni. Ehhez pedig minden pontra szüksége volt, így a Hali ellen is.

Nagy elánnal esett ellenfelének a házigazda, érezhető volt, hogy mindenképpen győzelemre hajtanak. Ennek megfelelően gyorsan megszerezték a vezetést és bár a Haladás jól reagált, egyenlíteni csak az első félidő második felében sikerült. Nem örülhettek sokáig a vendég játékosok, mert a szünet előtt ismét villant az Aramis támadósora, így egygólos hazai vezetéssel vonulhattak szünetre a csapatok. A küzdelmes és találatokban gazdag felvonást sokkal koncentráltabb követett.

Ekkor már a vendégek akarata érvényesült és nemcsak labdabirtoklás tekintetében hanem helyzetek kialakításában is. Ráadásul alig öt perc leforgása alatt háromszor is betaláltak a vendégek, ezzel megfordították az eredményt. Ezután Mindent egy lapra tedd fel a házigazda de nem sikerült bevenni a Haladás kapuját a hátralévő időben így vissza csúsztak a tabellán az ötödik helyre a Haladás pedig őrzi magabiztos előnyét.

Aramis SE – Haladás VSE 3-5 (3-2)

Haladás: Gyimesi M. – Knizs O., Kiss P., Vatamaniuc-Bartha D., Fehér D.

Csere: Homlok L. – Szalmás Z., Luiggi Longo, Nagy K., Hajmási M., Körmendy G., Rutai B.

Vezetőedző: Juan Ramon Calvo Rodriguez

Gólszerző: Bognár (2′), Lévai (9′), Horváth (18′) illetve Kiss P. (13′), Fehér D. (14′, 26′), Knizs O. (21′), Hajmási M. (25′)

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!