Egy rendkívül hosszú szezon végéhez közeledik a Szombathelyi Sportiskola lány röplabda csapata. A vasi hölgyek ugyanis egyszerre két fronton játszották mérkőzéseiket, hiszen az U15-ös és az U17-es mezőnyben is helyt kellett állniuk Horváth Dóra tanítványainak. Ugyanakkor ez terheléssorozat remekül sikerült, hiszen a fiatal csapat saját korosztályában a legjobbak közé jutott.

Az alapszakaszt majd a középszakaszt követően a második helyet csípte meg a vasi különítmény, amely így biztosította helyét a legjobbak között. Május utolsó hétvégéjén pedig valamennyi korosztályban véget ér a pontvadászat, ennek megfelelően a másodosztályú bajnokság nyugati csoportjában is. Vasárnap pedig minden SzoSI szurkoló szeme Veszprémre szegeződik majd.

Az U15-ös bajnokság négyes döntőjében a házigazda mellett kapott helyet az érdi Delta Röplabda SE, a Dunakanyar LSN és a Szombathelyi Sportiskola. A tornának a veszprémi egyetem sportcsarnoka ad otthont, amely bizonyára zsúfolásik megtelik szurkolókkal. A sorsolásnak köszönhetően a két aranyéremre esélyes csapat elkerülte egymást.

A SzoSI a Delta SE-vel került szembe, míg a Veszprméni ESC ellenfele a Dunakanyar lesz. Az elődöntő két vesztese a bronzoárharccal vigasztalódhat, majd ezt követően kerül sor az aranycsatára. Remélhetőleg vasi főszereplőkkel rendezik meg az idei finálét is. Az biztos, hogy Horváth Dóra tanítványai mindent meg fognak tenni a siker értekében…

Leány U15 II. osztály Nyugat Döntő 1-4. hely
Veszprém, Egyetemi Sportcsarnok

11:00 Veszprém – DKLSN 15
12:30 Szombathelyi Sportiskola – Delta Röplabda SE
– Ezt követően a bronzmérkőzést vívják az elődöntő vesztesei
– A nap zárásaként pedig a finálét bonyolítják le a két elődöntő győzteseivel

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!