Hagyományteremtő szándékkal hívta életre a Teraszok.hu támogatásával első családi napját a Falco kosárlabda csapata. A legutóbbi bajnokságban aranyérmet szerző valamint a Magyar Kupában is első helyen végző alakulat szurkolói új oldalukról ismerhették meg a sárga-fekete klub vezetőségét valamint a játékosokat is ezen a hangulatos délutánon.

A megnyitóra már jó páran nekiálltak a főzőversenyhez előkészíteni a hozzávalókat és már a bográcsok alatt is lobogott a láng. Gráczer György ügyvezető üdvözölte a megjelenteket és megköszönte a szimpatizánsok egész éves közreműködését, segítségét. Kiemelte a csapatvezető, hogy a kosárlabda sikere a szurkolók nélkül nem valósulhatott volna meg. Idegenben is sikerült többször hazai pályát varázsolnia Falco drukkereknek.

A családi napot hagyományteremtő szándékkal hívták életre. Egyrészt szerették volna kötetlenebb formában lehetőséget biztosítani a szurkolóknak, hogy megismerjék a játékosokat, a szakmai stábot, másrészt még szorosabbá kívánták húzni a köteléket a nézők és a főszereplők között. Látva ezt a kiváló hangulatot, amely a rendezvényen uralkodott, maximálisan sikerült.

A jótékonyság kiemelten fontos a Falco-család számára, így volt ezúttal is. Ugyanis a klub és a szurkolók közösen fogtak össze Tündérlány Emiliért. A beteg kislány gyógykezelésére becsületkasszát helyeztek el, a befolyt összeget pedig Emili családjának ajánlották fel a szervezők. Hogy mindenki megtalálja a kedvének valót, akadt bőséggel választék a programok közül.

A legfrissebb kupák árnyékában beszélgethettek a szurkolók a Falco játékosaival és a szakmai stáb embereivel. A gyerekek számára az ugrálóvár, az arcfestés is nagyon vonzó lehetőség volt. Akárcsak a kosárlabdapalánk, amely a dobóverseny központjaként funkcionált a rendezvényen. A szervezők ígérete szerint jövőre is várja majd a szurkolókat a Falco családi nap…

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!