Az országos diákolimpiai döntőt követően sincs megállás a vasi rocky-sok számára, akik a legutóbb Szlovákiát vették célba, hogy részt vegyenek egy nemzetközi erőpróbán. A Crazy Cup 2023 elnevezésű versenyre szlovák, cseh és magyar egyesületek táncosai érkeztek, így nem volt könnyű dolga a vasi különítménynek. A hosszú út fáradalmai mellett a népes mezőny is plusz terhet rakott a vállakra.

A rendezvénynek Derva települése adott otthont, a vasi színeket a celldömölki Rocky-Dilly Akrobatikus Rock and Roll Club, és a szombathelyi Galaxy Rock and Roll Club táncosai képviselték. A kemény felkészülést követően joggal reménykedett Molnár Nóra és Koszogovits Norbert vezette szakmai stáb. Az eredmények ismeretében pedig elégedettek lehettek a tanítványokkal.

A korosztályos páros valamint kisformációban valósággal taroltak a vasi versenyzők. A gyerekek mezőnyében Balázsi Bence-Zsigó Zora a végső győzelemre is esélyes volt, végül a második helyet szerezték meg. Ugyanúgy ezüstérmesként fejezték be a versenyt a junior korosztályúak között Cser Botond-Jahn Emma kettőse. Kisformációban a Sweet and Sugar a dobogó alsó fokára állhatott fel.

A Dumás-Team hosszú évek óta szállítja az eredményeket, holott a csapat összetétele változott. A Pető Léna, Kontics Otilia, Németh Bernadett, Lisz Barbara, Lisz Veronika és Pollreisz Petra összetételű lánycsaapat a női táncosok mezőnyében bizonyult a legjobbnak és aranyéremmel térhettek haza Szlovákiából. Itt azonban nem állt meg a vasi különítmény az medálok számában.

A nemzetközi versenyt követően Budapesten vett részt a Dumás-Team csapata az Országos Versenyen, amelynek a fővárosi Pestszentirén található sportkastély adott otthont. A mezőnyben 22 együttes indult, végül a fináléban a hatodik helyet szerezte meg a celli formáció. Sikerének köszönhetően kvalifikálták magukat a Felnőtt Női Kisformációs Világkupa versenyre,a melyet Szlovéniában rendeznek.

A táncosok edzői:
Molnár Nóra es Koszogovits Norbert

Szlovákia – Crazy Cup 2023
Eredmények

  • Children páros:
    2.hely Balázsi Bence-Zsigó Zora, (Rocky-Dilly ARRC)
  • Children Kisformáció:
    3.hely Sweet and Sugar Csapata (Rocky-Dilly ARRC /Galaxy RRC) : Jahn Elizabet, Kocsi Hajnalka, Gersei Fanni, Zsigó Zora, Fonyó Regina, Takács Rebeka
  • Ladies Dance Kisformáció:
    1.hely Dumás-Team (Rocky-Dilly ARRC /Galaxy RRC): Pető Léna, Kontics Otilia, Németh Bernadett, Lisz Barbara, Lisz Veronika, Pollreisz Petra
  • Junior páros:
    2.hely Cser Botond-Jahn Emma (Rocky-Dilly ARRC/Galaxy RRC)
  • Girls DUO:
    6.Hely Nagy Zsóka-Zsigó Zoé (Rocky-Dilly ARRC)

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!