Kiváló eredményektől volt hangos a szaksajtó a legutóbbi tanévben a vasi vármegyeszékhely. A Szombathelyi Sportközpont és Sportiskola Nonprofit Kft. a hagyományoknak megfelelően idén is megtartotta évzáró rendezvényét, amelyre a szülőket és természetesen azokat az egyesület kötelékébe tartozó gyerekeket várták, akik kimagasló eredményt értek el a szezon során.

Az ünnepélyes megnyitó során Dr. Nemény András polgármester hangsúlyozta ki, hogy a sport városához hűen, idén is megannyi örömöt okoztak a diákok azzal, hogy valamennyi szakágban remekeltek. Ezután Kovács Cecília, a Sportiskola elnöke köszöntötte a megjelenteket. Beszédében összegezte a 2022/2023-as tanév során egmvalósult projekteket és utalt az elkövetkezendő feladatokra is.

Ugyanakkor kiemelte, hogy az idei tanévben tovább öregbítették a versenyzők Szombathelyi hírnevét. Nemcsak a hazai régiós és országos erőpróbákon, hanem már a nemzetközi harcszíntéren is kimagasló eredményeket, érmeket jegyeztek a sportiskolások. Az ünnepi beszédek után a Lorigo Tánc Sportegyesület növendékei produkcióját tekinthették meg a szülők és a gyerekek.

Majd valamennyi szakosztály értékelését osztották meg a közönséggel. A sportolók elért eredményei mellett a szakosztályvezetők gondolatait is megosztották a hallgatósággal. Az ünnepélyes rendezvényen valamennyi diák ajándékcsomaggal gazdagodott és a nyári időszakban már a következő tanévre hangolhatnak – természetesen a kiadós pihenőt követően.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!