A víz nem egyszerű közeg a versenyszámok lebonyolítása és végrehajtása szempontjából, hiszen esetenként nehezebbé és még tehetetlenebbé, csúszósabbá teszi az erősemberek számára a versenyszámot.

Versenyszámok:
100kg-os rönk nyomás vízben,
traktor kerék forgatás vízben,
hordó cipelés + pakolás vízben (100-110-120 kg 10 méterről – 120 cm-es magasságon át pakolva),
110 kg-os kőgolyó vállra vétele – 1 perc alatt maximum ismétléssel,
autó emelés 1 perc alatt maximum ismétléssel.

A balatonlellei megméretésre 8 versenyző kapott meghívást. A szombathelyi Gadó András a versenyt 2.helyezettként fejezte be.

– Izgalmas volt az utolsó pillanatig a szombati verseny, hiszen az első 3-4 helyezett egymás nyakában “lihegett” szinte az utolsó előtti versenyszámig. Számomra jól sikerült a verseny, a hajrá pedig kiemelten is. Az utolsó versenyszám előtt a 4.helyen álltam, ám a végén sikerült megnyernem az autó-emelő számot és ezzel összetettben ezüstérmet nyertem- Elégedett vagyok teljesítményemmel, köszönöm a szurkolást – értékelte saját teljesítményét Gadó András.

Végeredmény:
🥇Makai Renátó – Harkány
🥈Gadó András – Szombathely
🥉Borovszki Norbert – Szeged

Ezután sem pihenhetnek az erősemberek, hiszen a utazó Strongman alakulat, amelynek tagja Gadó András is, szombaton már Tokaj térségében, Mádon szerepel, ahol a Strongman Prémium League és Strongman Premium League Hungary mezőnyei versenyeznek egymással a versenysorozat 3. fordulójában.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!