Ezúttal a legutóbbi két játéknap eredményeiről tájékoztatunk. A június 23-i versenynapon
négy csapat fogott ütőt, az időjárás szeszélye miatt mindkettő találkozóból egy-egy mérkőzés maradt el, amelyeket később pótolnak majd a teniszezők.

Mindkét találkozót a férfi +50-es kategóriában rendezték.
Részeredmények:
“CSA-LI” – “Álprofik” 2:0 – egy szinglit (Héra Zsolt-Rezsnyák Péter 2:0) és egy párost (Dr.Rajki Csaba/Héra Zsolt-Kupi Kálmán /Bodonczy Róbert 2:0) követően.
Itt egy szingli van még hátra, viszont annak a meccsnek az eredményétől függetlenül, a  mérkőzés már eldőlt a “CSA-LI” javára.

“NLG”-“Folt Team “ 1:1, két szinglit követően
Bilics László-Mayer László 0:2, Dobos Csaba- Horváth Tibor 2:0.
Ennek a találkozónak a végkimenetelét a páros dönti el.

A június 30-i fordulóban, a férfi “nyílt” kategóriában:“Bonus Shop” – “Kettőshuba” 3:0
Mindkét egyest (Molnár Bálint, Sáfrány Ákos), valamint a párost is (Catomio János/Molnár Róbert) behúzta a “Bonus Shop” csapata, ennek ellenére ez korántsem volt egy sima győzelem, a Hujber Zoltán, Hulmann Zsolt összeállításban felálló “Kettőshuba” igencsak megnehezítette mind az egyéni mérkőzéseken, mind a párosban a tavalyi kategóriagyőztes dolgát, hiszen több szett is tie break-ban dőlt el, sőt az első szingli döntő szett champion tie-break révén lett a “Bónus Shop” csapatáé.

A mások összecsapáson a +50-es kategóriában a “CSA-LI” csapata magabiztosan győzte le a “Harangláb“ együttesét 3:0 arányban.
(Dr.Rajki Csaba-Takács Zsolt 2:0, Panda István-Németh Gábor 2:0, Dr.Rajki Csaba/Héra Zsolt-Jáger László/Szalai János 2:0)

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!