Ahogy beszámoltunk róla, véget ért Szombathelyen a Szabadidősport Szövetség égisze alatt megrendezett városi-városkörnyéki bajnokság. A csapatok és az egyéni legjobbak méltán vehették át elismeréseiket a szövetség elnökétől. Ugyanakkor a nyári időszakban a VAOSZ-csarnokban nem áll meg az élet, hiszen alapos ráncfelvarráson esik át majd a létesítmény.

Nem maradtunk azonban sportsikerek nélkül a bajnokság végeztével sem. Ha nem is a vármegyében, de a szomszédban is remekelnek a szombathelyi tekesport képviselői. A legutóbbi hétvégén Sopronban rendezték meg az “Ünnepi Hetek” elnevezésű tornát, amelyre szép számmal érkeztek csapatok. Szombathelyről két együttes adta le nevezését és komoly szándékkal érkeztek az erőpróbára.

Az AHSE Aqua Nívó mellett a Csercsics Faipar vegyes összeállítású csapata szállt harcba az érmekért. Utóbbi együttes végig kiegyenlített teljesítménnyel végül az előkelő ötödik helyet szerezte meg. Az AHSE Aqua Nívó csapatában viszont akadtak remek egyéni produkciók is, erre pedig bátran épített a vasi alakulat, amely végül megérdemelten bronzéremmel térhetett haza.

A csapat remek teljesítményéhez szükség volt némi extrára is. Ebben Palkó András járt az élen, aki a férfi amatőr kategóriában lett bronzérmes. Az AHSE Aqua Nívó együttesének meghatározó játékosa 413 fás eredménnyel érdemelte ki a harmadik helyet.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!